Welkom bij

Hotel Dennenbos gelegen tussen Strand & Centrum en bij de Bossen & de Duinen in het mooie Oostkapelle. Dat alles op loopafstand in deze gezellige familie badplaats op Walcheren aan de Noordzee.

Het historische pand van bijna 100 jaar oud geeft een warm en sfeervol onthaal.

Door zijn persoonlijke service, gastvrijheid en ongedwongen sfeer zult u zich hier snel thuis voelen.

De Kamers

Alle kamers voldoen aan alle wensen van deze tijd en zijn voorzien van een flatscreen-TV, boxspring-bedden, kledingkast, een regendouche, toilet en een wastafel.

3 Kamers hebben een klein balkon. De “Family-Room” is middels een tussendeur geschikt voor verblijf van 4 personen. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van het ontbijt.

De gasten van de kamers mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het aan de overzijde gelegen “Vakantiepark Dennenbos”.

Op het park bevindt zich een verwarmd buitenzwembad met peuterbad (open in het seizoen), speelhof voor de kinderen, speelzolder, fietsverhuur en zomer supermarkt.

De Locatie

Hotel Dennenbos ligt op 500 meter van het strand is goed bereikbaar per voet, fiets of auto en biedt gratis parkeergelegenheid aan op eigen terrein.

De omgeving biedt veel mogelijkheden, voor jong en oud, voor iedereen wat wils: fietsen, wandelen, watersporten en golfen.

Oostkapelle is qua locatie de ideale uitvalsbasis voor trips naar de vele bezienswaardige steden en dorpen van de provincie Zeeland. Waaronder het geliefde Domburg, Veere of Middelburg.

Bezoek ook de website van Vakantiepark Dennenbos

© 2017 Alle rechten voorbehouden